Já teda dávám malého do postýlky, když vařím. A žehlit se snažím taky když spí, ale vždycky to nevyjde. Jinak vaření na zadních plotýnkách mi nepomohlo. Mám klasický plynový sporák. Malý dosáhne nahoru. Strká prsty nahoru do ohně do krajních plotýnek. Jednou chytl tu mřížku co je nad plotýnkama a snažil se ji stáhnout. Tak tak jsem ho chytla, aby na sobě neměl hrnec s horkou polévkou. Takže já dítě u sporáku nesnesu. Od té doby když vařím, tak je v postýlce nebo v dětském pokoji, který je přizpůsobený tak, aby si tam nemohl nic udělat. Ale chodítko k nám domů nesmělo a ohrádka taky ne. I do té postýlky ho dávám nerada.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.