Přidat odpověď
No, někdy si připadám jako exot, když někam vyrazím se všemi dětmi. Čekám čtvrté, spousta lidí z okolí ještě nic netuší, navíc jsme se přestěhovali. Břicho už mám tedy pořádné, nepřehlédnutelné, ale pod bundou dosud nebylo tak moc vidět. Akorát minule ve školce si mě jedna maminka prohlížela, div si nevykroutila krk. Až se objevím v místě starého bydliště, kde mě znají, to teprve vypukne pozdvižení a všichni se budou vyptávat. Doposud jsem vypadala spíše tlustě, ale teď už to poznat jde, že jsem těhu. Reakce jsou různé, cizí většinou říkají "jé, to je hezké, tolik dětí" a známí "jste se zbláznili nebo co?" A babičky to ještě nezkously ani jedna.
Nějaký velký rozdíl mezi dvěmi a třemi dětmi někdy vůbec nevnímám, ale když mají "své dny", všechny ječí a každý trucuje kvůli něčemu jinému, tak si říkám, na co že jsem se to ještě dala se čtvrtým. Ale výchova jako taková jde. Horší je to třeba s hlídáním, kdo si asi tak vezme tři malé děti najednou. Oblečení mají po sobě, to neřeším. Jídlo pokud se vaří taky moc nepoznáš, jestli vaříš pro jednoho navíc, jedině třeba na jogurtech, pečivu apod., ale to se dá udělat i doma. Horší to asi bude až později, až začnou navštěvovat různé kroužky, školy, bude jim třeba vytvořit každému svůj koutek soukromí, ....
Předchozí