Přidat odpověď
Jo, nejhorší je sobotní dopoledne, kdy manžel spí po noční, já se snažím něco uvařit a děti se samozřejmě nudí... Sobotní dopoledne začínám nesnášet, takže to občas řešíme tak, že jdeme i s kamarádkou (jejíž manžel taky spí po noční) někam do dětského koutku a i se tam najíme. Určitě by pomohlo se dětem věnovat, ale já na to fakt nemám čas, abych si s nimi celý den hrála. Teď jsem si konečně dneska udělala kafe a sedla a dcera okamžitě začala - dáš mi mami pití?, dáš mi toho králíčka?, mami podívej, mami rozmotej mi ten uzel, a teď mi to zavaž na ruku....půjčila jsem jí iPad, aby mohla hrát hry a právě ho pustila na zem. A to jí můžeme stokrát říkat, aby s ním seděla a nikde nechodila. Je to zbytečný. Dopoledne jsme měli objížďky, zašli jsme do zahradnictví a tam sebou dcera sekla na zem a zdevastovala právě vypraný džíny, celý ruce jak čuně a doma jsem ještě zjistila, že má rozbitý koleno. 2 letý syn byl vpohodě.
Jo právě se mi vzbudil syn a manžel, takže konec chvilky klidu, která stejně moc klidná nebyla.
Předchozí