Přidat odpověď
Ahoj Dojanko,
já jsem ani nijak velikonočně nevařila, nádivku jsem dělala nedávno, tak to jsem dělat nechtěla znovu - včera jsme měli smažený sýr se šunkou a hranolkama, dneska takový pečený jakoby mističky z mletýho masa, jo vždycky dobře okořením a nahoru dám ještě špekáčky a brkaši + ledový salát. Zítra udělám ještě zapečený palačinky a pošlu pak dědovi, on je má taky hrozně rád.
Béda celkem v pohodě, my jsme to pak vyřešili tak, že manžel byl něco nakoupit, vrátil se a že nahoru dělat nepůjde (jako na barák - aby využil, že má volno), tak jsme se nakonec sbalili a autem jsme jeli ke tchýňce a zpátky, přivezlii jsme nějaký chlebíčky a tak. Venku hrozná kosa, tady max. 6 C, ale teď je tady úplně jasno, krásně - ale to bude právě do zítra do rána i minusovky, jak se vyjasnilo.
Ještěže zítra je ještě to volno, třeba ještě víc vyléčíme tu rýmu. Víc udělat stejně nemůžu, než smrkat a ten Sinupret. My nikdo jinak nachlazení vůbec nejsme, jsme úplně zdraví, manžel, já i Jindra - až mám kolikrát pocit, jestli někdo z nás není ten bacilonosič...my nachlazení vůbec nemíváme, jenom Jindra před 14 dny, a hned to měl pryč.
Dojanko, ale až Eli bude teď dobrá, vezmi ji prosím tě na to ORL a dětskou gyndu - já osobně bych to tak určitě udělala.
Předchozí