Přidat odpověď
Jájo, ano po nás jsou 70x70 - spíš obdélník - takže ne přesně 70 - to jsou ty malé a pak jsou velké 80 x 80, ale zase je jedna str. kratší a je obdélníková,proto je nejlépe skláat je na rovno - na třetiny, čtvrtiny či ještě menší a přeložíš na půl, pokud se Ti nevejde, zkus sklad draka nebo zase tu nudli na čtvrtiny...a přeložíš jen na lulošku - jakoby zahneš, tak, aby se Ti do toho vešel a stejně víc potřebuješ plinky v přední části...no a pak už jen svrchńáky - já mám ráda tu vlněnou šáličku - musel bys pořídit už větší vel - L či 2 nevím jak to mají značené, jsou jen 2 velikosti nebo vlněný šáteček - ten Ti vydrží celé plenkování - skládáš bu´d klasicky jako šátek, tak jak to mají na videu na merinostaru či na půlka na obdélník - to mi vyhovuje lépe, na trojcípý šátek přejdem určitě až budeme větší....máme také 8 kg - necelých a 69 cm v 6. m....holčička po 3 klucích....
Jsi z Hradce Králové?to je moje studijní město, kamarádce jsem tam našla paní, co tam prodává plinky po internetu, ale má i osobní odběr a ta jí vše ukázala, jen si nepamatuju adresu - ale můžu to zjistit.
Předchozí