huhu, nás dětská taky nikam nepoznala, ona se totiž dcera navenek nijak divně neprojevuje, fakt bys na ní nic nepoznala. To jen já jsem měla takový dojem, že některé autistické projevy na ni dokonale sedí. A ono jo.
Nejsem odborník, ale myslím si, že když dítě vykazuje jen určité rysy a ještě v menší míře, tak se to prostě nepozná ani na preventivkách. To dítě je jen v určitých oblastech jiné. Některé projevy mají i jiné děti, jen když se na to zaměří odborník jako na celek, tak teprve potom ty střípky začnou do sebe zapadat. Alespoň já si to takhle uvědomila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.