| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

sarmi, jedny se jmenují aqua peplum dress, ty jsou na parádu ~:-D
druhé jen nějaké tuze obyčejné úpletové, ty chci jen na doma, název nevím a musela bych se přihlásit do mailu, abych z objednávky vyčetla ten název.

Objednávala jsem v pátek, včera psali, že už to poslali, chodívá to tak po týdnu, takže čekám buď v pátek, nebo v pondělí. Když se to zasekne, má v tom pazoury výhradně Česká pošta. Z Anglie to chodí včas.

Jo, a před dvěma týdny jsem ty aqua peplum vracela - nestačily mi přes prsa, Angličanky jsou zřejmě placatější, takže ač mi zbytek šatů normálně v mé velikosti padl, tak příď se nevešla. Vrátit není problém, posílají rovnou samolepku na přelepení adresy a pošle se to rovnou v tom samém pytli zpět.
Takže díky tomu už vím, že mají doopravdy nádhernou barvu a materiál je moc příjemný ~t~

Dovoz do ČR stojí 10 nebo 12 liber, teď si nejsem jista. Ale já ho neplatím, číhám na ty akce s dovozem zdarma ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.