| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ono,když je doma,tak je to i hezké,spíme spolu víc než dřív(bodejť,byl vyskákaný jinde)V tom nám to vždycky hezky klapalo,jsme na sebe zvyklí,víme co a jak~d~ Já si neumím představit,si zvykat na někoho jiného.Vlastně už bych nechtěla~a~
A ano,řekla bych,že z mé strany jsou ty city vyhořelé.Nějak je nemůžu najít a to byl velice silné,to mě na tom strašně štve a mrzí,ale fakt hrozně moc.Já si připadám ještě opravdu strašně mladá na to,abych takhle žila do konce života,ale nikoho jiného nechci.Na to mi řekl,že pokud to bude takové,jaké to je,tak to není zbytečné,když je nám spolu vlastně hezky.Mě tam prostě ,,něco" chybí,nemůžu si pomoct. On si uvědomuje,že to co udělal,byla prostě šílená pitomost.Jenže pro mě to byl regulérní vztah,lhaní úplně ve všem,v čem je to jen možné.Kdyby šlo jen o sex,tak to pochopím,ale nemůžu překousnout fakt,že já byla doma s miminkem +3 dalšíma a on si užíval s ní někde na víkendu na přehradě,já neměla za co jíst,od nervů přišla o mléko a on prostě dělal,co dělal.Já jsem mu celou dobu říkala,že to vím,samozřejmě jsem byla za blbku.
Teď už ty pocity z té zrady nejsou tak silné,ale přešly v jakýsi druh nenávisti,tohle znám a vím,že je to nejspíš konečná.Navenek budu fungovat normálně a vevnitř nebudu schopná ničeho,nic mě nebaví,nic se mi nechce,všechno odkládám.Chvilku mívám takové záchvaty všechno dohnat a pak týden útlum:jak to tak po sobě čtu,řekla bych že to už je asi deprese.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.