huhu - holky03+05+11, kluk09
protože mě to nenapadlo v první chvíli víš.....,protože jsem si v jeho 2 letech myslela to samé co zakladatelka(ona si to přečte a zamyslí se ne)...vlastně až v těch 4 jsem prokoukla, že to dělá opravdu schválně.....
Napsala jsem to, protože to podle toho co napsala třeba ani nenapadlo víš....
Ale stejně bych jí poslala tam co jsem byla já. Sice je to otravné sezení.....trvající dost dlouho pro dítě a pro oba rodiče pak extra,ale celkem to pomohlo......na některé věci...neříkám, že na všechny.
A neboj taky mi každý říkal, že tahat staršího na LOGO v 2,5 letech je brzy jak jsi psala...a nebylo....jenže třeba by mi pomohlo si něco málo přečíst....
Po tom co jsem měla třeba s dětskou DR(můžu být ráda, že jsme nedopadli jak Milli holčička).....si nyní čtu na netu o všem i když jsem DR změnila. ale není nad to se dovzdělat.
Díky podobný diskuzi jsem našla synovi paní na DYS poruchy, kde jsem ho objednala a procvičováním jsme mu odstranila úplně DYSlexii, kdybych si tu nečetla...tak to má doteď....protože manželovi odborníci z PPP řekli: " A co by jste s tím chtěl jako dělat?"
Takže bych to shrnula: důvěřuj,ale prověřuj.
A asi bych to být tebou tak neshazovala....co tu píšem.......