Přidat odpověď
Tady se to trochu otočilo jinam než jsem chtěla. Mě nejde o to že neumí barvy, srovnávání schopností stejně starých dětí taky rozhodně neřeším. Kdybych ho srovnávala se starší dcerou, která byla vždycky extrémně šikovná, tak se už dávno zblázním. Já jsem ráda že je zdravý a šikovný kluk. Taky nijak extrémně nestresuju. I když z něj nebude zrovna doktor tak se rozhodně hroutit nebudu. Na těch barvách to byl jen příklad, že prostě když mu řeknu jednoduchou věc tak on to okamžitě neví!! Taky jsem si celé 3 roky zpátky myslela že to dělá schválně, je to holt tvrdá palice, ale poslední dobou jsme s manželem došli k přesvědčení, že to naschvál není!!! Tak mě spíš napadlo, že by mi někdo mohl poradit na co se třeba zaměřit.. Učitelky ve školce se chci zeptat co si myslí, ale až příští týden, až bude mít hlavní učitelka odpolední, aby na to byl klid. Spíš mě napadlo, jestli tady není nějaký psycholog, pedagog nebo někdo kdo má zkušenost, jestli se podobně třeba nějaká lehká porucha neprojevuje, že by mi poradila jak na něj a čeho se vyvarovat. V každém případě za všechny názory děkuji
Předchozí