Přidat odpověď
Ozvali. Odpověď na mou stížnost:
Po zastavení na zastávce **** jsem umožnil výstup a nástup cestujícím. Do druhých dveří společně s dalšími cestujícími nastoupilo dítě. Po uzavření dveří jsem chtěl pokračovat v jízdě, ale ozvalo se velmi silné bouchání do bočního okna u druhých dveří. Proto jsem okamžitě znovu otevřel dveře a šel jsem do vozu zjistit co se stalo. Do druhých dveří nastoupila mladá paní, která před tím bouchala na sklo vozu. Zeptal jsem se jí, zda jí připadá normální takto bouchat do vozu. Tato paní se do mě pustila verbálním útokem, že bych měl jít dělat něco jiného než řídit autobus a že nejsem normální. Z následné komunikace vyplynulo, že do vozu nastoupilo dítě a ona, jeho matka, zůstala venku. Snažil jsem se jí vysvětlit, že jsem nastupující dítě viděl, ale nemohl jsme vědět ke komu dítě patří. Během komunikace jsem nepoužil žádný hrubý výraz. Přesto mi paní sdělila, že si na mě bude stěžovat. Před příjezdem k zastávce jsem skutečně viděl dvě paní s kočárkem, které však stály bokem od nástupního prostoru a žádné znamení o nástupu s kočárkem jsem neviděl. Paní s kočárkem jsem přepravovala na zastávku ***.
Protože se výpovědi události od sebe podstatně liší, nemůžeme řidiče jednoznačně určit jako viníka
Nevím tedy, v čem se výpovědi lišily. To, že jsem bouchala na okno, jsem uvedla. Co taky jiného jsem mohla dělat.. A pán byl opravdu nepříjemný. Už je to fuk.
Předchozí