S maminkou určitě ne!!!! Já bych nejdřív měla radost, že taky dělá v čekárně binec někdo jiný než moje děti!!! A pak by to vyřešili zřejmě právě moje děti. Předpokládám, že by se rychle přidali a já bych je pak hodně rychle zase krotila. Protože běhat po sedačkách a rvát listí je už opravdu přes čáru. A pokud krotím svoje děti tak je mi zcela jedno, jestli se to druhé maminky nebo cizích dětí dotkne, když řeknu např. že po sedačkách běhají jenom čuňata!! Já bych to ale hlavně neřešila pokud by mě nebo moje děti nějak neobtěžovali, neomezovali nebo neubližovali. Více než jedno dítě je někdy opravdu zcela nevzladatelná skupina a někdy síly psychické i fyzické dochází!!! A taky záleží jak moc by vyváděli. Běhání po čekárně, stěhování židliček....to je klasika i u mých raubířů...ale po sedačkách v botech, trhání kytek nebo jiný binec, který něco ničí nebo někoho výrazně obtěžuje to už je přes čáru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.