| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To mám já. Neumím vůbec uklízet, ani nic poskládat. Věřím tomu, že lidem, kteří uklízet umí, zabere úklid tak čtvrtinu času co mně. A mají uklizeno 5x lépe. Kdysi tady spávala kamarádka. Než odjela (já byla ještě v práci), tak trochu v rychlosti poklidila a bylo to tady o moc hezčí než po mém celodenním úklidu. Když uklidím stůl tak, že na něm zůstane pouze miska s ovocem a miska s drobnými věcmi, tak za dva dny už zase není kam položit talíř. Jídelní stůl se mi dařilo dlouhou dobu držet v pěkném stavu, ale poslední dobou už to zase nejde :-(. Knihovna vypadá jak po náletu i když knížky poskládám a nikdy nepochopím třeba to jak může někdo pěkně umět poskládat hračky do polic. Do šuplíků jen všechno házím, ani nevím jak to poskládat a spížku dokážu zaneřádit zhruba za týden (když už se mi podaří vyházet polovinu věcí a zbytek jakžtakž poskládat). Sice si občas povzdechnu, ale hospodyně se mě prostě nebude. Naštěstí umím vařit ~:-D.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.