Danielo, to je fakt docela zajimavé. Ten názor jíst 3x denně je tak minoritní, že prostě o tom člověk u nás neslyší. Když jsem googlila, tak mi vyšlo tohle v češtině: http://www.glukanovepripravky.cz/page/jime-3x-denne-pro-zd/12
Asi to nebude přesně to co máš na mysli, ale základ teorie má celkem hlavu a patu. I když teda já s dětma vstávám v 6 a chodit spát chodím kolem 11ti, takže já bych asi zdechla, přiznám se. Když snídám v 6 tak do 12ti prostě nevydržím a když se navečeřím v 6, tak nemůžu hlady usnout, pokud si nedám ještě druhou večeři. Asi to není pro každého.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.