| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ty prednasky proc si zena porizuje deti
mne tedy opravdu pobavili. Osobne jsem se nesetkala s tim ze by matka-karieristka narizovala ostatnim ze maji taky delat karieru; nicmene naopak to je pomerne casty jev a lidem to snad prijde i v poradku ?!

Jinak teda par rad z meho pohledu matky-karieristky ;)
- nasla bych jinou skolku/jesle. Biti deti snad nemuze byt normou !!!!!! rada bych doufala ze ani v CR ne ?!
- 2 zeny na 8 deti je malo; proste ta skolka neni dostatecne kvalitni.
- ad chuva - osobni zkusenost za pul dne rekne vsechno. Pro mne treba reference je zcela zbytecna pokud neni od lidi ktere znam.
- pro zacatek bych s kandidatkama mela telefonat, a nechala si vypravet o zkusenostech s detma - velice podrobne, a jeste
podrobneji, pokud toho nejsou schopne tak jenom predstiraji.
- otazky typu - popiste mi slozitou situaci kterou vam zpusobilo dite a jak jste ji resila, jaka byla reakce ditete, delala byste priste neco jinak, ... prostr velmi velmi podrobne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.