| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lucul, ale já jsem v tomhle trochu exot. Já nosím jen tílka,topy,trika bez rukávů, protože se strašně potím. Jakmile vlezu do budovy,autobusu svlékám bundu,mikinu. V zimě nenosím zimní boty ani rukavice,vyteplené kalhoty, protože to není potřeba. Je mi teplo i tak. Pod zimní bundu jen tílko, výjimečně v mrazech lehčí mikinu. Termoprádlo nosím čím dál častěji i na běžné nošení, protože prostě nechci být mokrá. A nejstarší syn je v tomhle dost po mně.
Takže já softshellku nosím normálně místo bundy do práce, do města na výlet. Ale na sport ne, viz výše.
Ale ptala ses, co nosí děti a těm na to kolo (pokud není parné léto) i výlet softshellku s klidem dám a je to ideální. Na běžky nechodíme, tak tam nevím, ale třeba na bruslení a hokej jsem ji synovi dávala taky, když nechtěl kombinézu. Na podzim i na jaře jí na tréninky nosí taky (přednostně dávám tu s lepšími parametry).
V těch membránách já se nevyznám vůbec, ale pravdu máš, že je to vždycky trochu o kompromisu. Schválně jsem se šla podívat do skříně a mám jednu bundu Craft drahou jak prase, je s membránou. V těle jsem pod ní suchá, ale v rukávech má takovou celistvou podšívku, takže pod rukávama jsem mokrá ~Rv.
Druhá bunda je Humi, podobná téhle http://www.humi.cz/?lg=cz&kat=15&id=147&n=vetrovky-bundy-atacama-ii
Stála půlku, co ta od Craftu a jsem v ní suchá a lehký déšť taky snese. Pokud leje, tak nevybíhám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.