My jíme kysaný zelí syrový, neupravovaný, jen ho překrájím na drobnější "vlasy". Vždycky to pak přihodím rovnou na talíř k pokrmu. Bych se děláním salátu neobtěžovala. Salát dělám z čerstvého zelí - bílého i červeného. Jo, vlastně jsme kysaný zelí taky párkrát upravovali. Přidávali jsme k němu čerstvý strouhaný křen. To bylo výborný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.