Jo jo když selže antikoncepce,je to rána pro všechny,ale největší byla pro mě a partnera já nevěděla co dělat-bylo mi 19.Chlap řekl,nemysli na žádné špatnosti,miminko si necháme a šlus. :) Rodila sem ve 20,ale měla sem hotovou školu už v době,kdy sem otěhotněla-pracovala sem,tudíž nějaká i ta mateřská byla a bydleli sme u rodičů manžela-jakoby ve svém-jen wc společné...dalo se to :) i když :D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.