Přidat odpověď
Před mateřskou jsem přicházela do styku výhradně s XP, ať už v domácí verzi, nebo Profesionaly, no ale uteklo pár let, technika běží dopředu, budu se v budoucnu vracet do pracovního procesu a nerada bych vypadala totálně out.
Nemám bohužel možnost /i finančně je to drahé/ koupit a nechat si nainstalovat Windows 7 domů, což je asi nejvyšší a současně používaná verze Windowsů.
Ale je mi jasné, že někde u konkursu a pak případně v práci se pravděpodobně setkám už s nejnovějšími typy Windowsů, tak nechci být totálně out. Zajímá mě jak moc se v ovládání změnily pro XP - co se týká uživatelských základů, spuštění, spuštění programů, kopírování souborů, používané složky a jiné věci.
Případně kde by se dala - kdekoliv - na netu, školení aspoň okouknout nebo ohmatat Windows 7 nebo Visty abych pak po nástupu do práce měla šanci začít bezproblémově fungovat za PC.
Třeba Word jsem viděla, ten se v poslední verzi změnil dost totálně, jiný systém, všechny možné nabídky přestěhované, tak mi napadlo, jestli není totéž s Windowsy, Microsoft občas místo kosmetických úprav udělá fakt razantní změnu.
Předchozí