Kolik by chtěla, aby kluk měřil v roce a půl - metr dvacet?
No nemám tady průkazku, ale mladší syn vážil v roce asi 8 kg (starší skoro 11) a v roce a půl měl možná tak o půl kila víc. Do dvou a půl vlastně nejedl, jen pil mlíko. Taky je prcek, nicméně na energii a optimismu mu to neubírá.
A můj bratr měřil ještě snad ve 14 letech asi metr třicet a pak najednou začal růst a má přes 190 cm (ovšem váží cca 72 kg, zhruba stejně jako já, ovšem já měřím o dvacet cm méně).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.