Přidat odpověď
No to já právě nevím, ale určitě nějaký řev pramení z toho, že nikdo neví, co vlastně chce. Ale byli jsme na procházce (i s jeho maminkou, jenom se mnou a naším nejmladším by nešel, i když nás zná) a pokud chtěl někam odbočit, museli jsme všichni. Jinak hysterák. Pokud není po jeho, tak prostě řve. Nebo jeho maminka řekla: "Donesu ti kolo, počkej tady." Zase hysterický řev, který neustal ani po tom, co kolo donesla. Podotýkám, že celou dobu na maminku viděl, kolo bylo asi 5 metrů od nás na chodbě. Nemůže s ním jít ani na dětské hřiště, protože když jsou tam jiné děti, tak se k němu žádné nesmí ani přiblížit. Ona je z toho už zoufalá. Když mi říkala, že se ve 2 hodiny v noci vzbudil a řval až do 5 hodin, tak jsem ji upřímně litovala. Nezabíralo nic, ani vzít si ho k sobě do postele. Sama říká, že se nemá srovnávat, ale když viděla u zápisu do školky stejně staré děti, tak byla v šoku z toho rozdílu. Na mě malý působí jako roční dítě a to ve všem. Sám nejí lžičkou, neumí si natáhnout kalhoty, obout boty,atd.
Předchozí