a máš ho v té lednici zašroubovaný bez přísunu kyslíku ? Nebo s kyslíkem ? Mně se konečně po roce začal péct krásný celokváskový chleba, konečně kyne. Přesně ve chvíli, kdy jsem se na odbornosti odpornosti vyprdla, kvásek tak nějak přikrmuju a nic neřeším. Dřív jsem na to šla přesně podle návodu a pokaždý se zkazil. Chleba peču obden. Malý. Akorát má strašně tuhou a vysokou kůrku, manželovi to trochu vadí.
A jak s kváskem v mražáku ? Jak se potom oživuje ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.