už nejdu podle vlákna, zapojím se za sarmi
..čauky, souhlasím s tebou..
jinak jsem trošku koukla an ty stránky, chová se nestandartně, to ano, narodil se ale velmi brzy a může mít skluz, mám 22měsíčního syna a mluví ve větách, můj syn s aspergerovým syndromem zdaleka nemluvil tak jako nejmladší, pokud jsi ty dysgrafik jak píšeš na stránkách tak to mluvení může být opožděno kvůli tomuhle..jak mi vysvětlila doktorka na genetice většinou tam kde je nějaká dys porucha, logo porucha atd v rodině tak je větší procento že dítě bude mít logopedickou/neurologickou vadu..a nositelem těchto genů je ve více případech matka...
já bych krom aply navštívila taky klinického logopeda, na neuro asi chodíte jako předčasně narození..
hodně se synem četla-ale věřím že je to problém, můj syn knížky nesnášel, rychle ji prohlédl a zavřel a utekl..mluvit a mluvit, jasně, srozumitelně, dávat jednoduché příkazy a nejlépe jen jeden, předcházet afektům-to poznáš sama kde je spouštěč, nesnažit se ho převychovat a počkat na screening v aple..tak vám poradí víc...
jestli chceš můžu ti na meil poslat rozdíly chování dětí s PAS a dětí s vývojovou dysfázií, mám přímo z SPC pro autismus a logo vady..