Přidat odpověď
no tak autíčka v řadě v postýlce vyrušit musím-by ho ve spaní tlačily,není to moc bezpečné,plyšáky mu tam nechávám.
a tou formou psaní-to není jen tady to je snad všude-rejpálci co se pozastavují nad formou,stylem psaní,nebo nad chybami a upozorňují ještě na ně-Diskuze je od diskutování,není to žádný-úřední dopis,ani nic oficiálního.Kdyby to bylo oficiální-tak si to pořádně po sobě přečtu,nebo oprosím nějakou ochotnou kamarádku,popřípadě zanesu šéfové do práce,aby mi to pomohla opravit popřípadě poradila s formulací vět.
Co mě osobně v diskuzi vadí je psaní caps lockem,nebo mi vadilo psaní bez háčků a čárek,do doby než jsme si uvědomila,že spoustu lidí může psát z mobilu a tam háčky a čárky taky nepíší-zdržuje to.Také vypatlanština je teda něco,nebo psaní v RPg stylu-tam to ,je ale účelové,ale kdo by chtěl schválně psát dotaz na danou problematiku s chybami mykáním (už jsme si našla o co se jedná)neo špatnou formulaci vět? chtělo by to nejspíše více tolerance-ne každý dokáže veřejně přiznat,že má určitý problém a ostatní mu do hlavy nevidí,celkově bych řekla,že na diskuzích,fórech,chatu FB a jinných sociálních sítí je málo tolerance ostatních.
Předchozí