Přidat odpověď
Tu bramborovou kaši jí můžeš udělat, ale samozřejmě bez mléka, jen s vodou. Je to docela chutné, je dobré rozmixovat do hladka.
Výborné jsou polévky - vývar z libového masa, používám kuřecí prsa (pokud je něco tučnějšího, tak se vývar musí nechat zchládnout a pak se tuk sebere, u těch kuř. prsou není potřeba), do toho kořenovou zeleninu, sůl, dávám i brambor. Uvařit do měkka, maso nakrájím a pak všechno (i nakrájené maso) rozmixuju. Je to chutné, výživné, jsou tam soli. Hustotu upravuji dle chuti strávníka. Dá se pak přidat jako zavářka rýže, kuskus nebo nějaké drobné těstoviny. Část masa můžeš dát bokem a přidat třeba namleté k té bramborové kaši.
Rýže je lepší na sladko - s nastrouhanými, třeba i podušenými jablky, se skořicí, taky se to dá udělat chutně. Ty borůvky bych třeba přidala k nastrouhanému jablku s banánem a piškotem.
Předchozí