| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj, přečetla jsem tvůj blog a mám z toho pocit, že je tho na jednoho člověka nějak příliš. jsi velmi statečná a silná osobnost že to všechno zvládáš - klobouk dolu.

se synem ti nijak neporadím, protože o tom vůbec nic nevím. snad jen že můj syn do tří let taky nemluvil (máma, táta, auto), autíčka do postýlky si skládá od největšího po nejmenší a když usne musím potichoučku uklidit a ráno se vzteká že jsou dole...atd. ale je zdravý, jen prostě mimoň, takže pro tvého syna mám pochopení a přeji ať je těch diagnóz co nejméně.

no a to poslední: ani já nemám žádnou diagnózu, nemyslím že jsem hloupá či zaostalá a v mluvě "mykání" používám a to vždy když se jedná o synovy potíže. bolí nás to, nejde nám to.. nevím proč je to špatně - já to dělám proto aby syn věděl že v tom není sám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.