Zdravím, před pár měsíci jsem se tu inspirovala a zkusila vyrobit domácí kvásek. Našla jsem si návod na netu, dělala jsem to ve skleněné nádobě a nechala jsem ho v obýváku (při teplotě asi 20-22 stupňů) + jsem sklenici obalila utěrkou, aby bylo kvásku tepleji. No zdálo se mi, že kvásek vyšel. Pak jsem z toho umíchala těsto na chleba, dala ho do domácí pekárny a upekla. Ale chleba se vůbec nepovedl - nevyběhnul a byl uvnitř jakoby mokrý (ale syrový nebyl). Poraďte, kde se stala chyba?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.