Hlavně bych nikdy kváskový chleba nepekla v domácí pekárně. Ten potřebuje dvěstě padesát stupňů a víc. Normálně mám rozpálenou troubu a v ní ještě pizza kámen. Teď ho měli v lídlu za tři stovky. Ta domácí pekárna dělá takový toustový chleby, podle mě to nemůže pořádně upíct. Já jí mám jen na hnětení. Chleba nechávám vykynout přes noc v ledničce a pak ještě asi sedm hodin na lince.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.