No, vis Marti, ja mam zase lekarku, ktera mi prijde dobra, ale opatrna zase az moc (ale to nikdy neni na skodu). Ja na tu neurologii popravde vubec jit nechtela. Malej mi prisel naprosto OK a vubec jsem si nepripoustela nejake jine teorie. Nakonec vsak jsem se s tim smirila, ze nas tam poslala, no co, alespon ho zkontrolovali. Spis si myslim, cim dal od lekaru tim lip. Ale to s tim tresem nozicky bude urcite OK. Mozna tva pani doktorka nebude tak spatna, ale snazi se te povzbudit, protoze vi, ze se to casem srovna (nam jak jsem psala do dvou mesicu). Samozrejme, kdyby se ti to opravdu nezdalo, tak si ji o to doporuceni na neuro rekni, tim asi nic nezkazis.
Jestli se ti mala budi kvuli pohybu rucicek, tak na to mi jedna kamaradka radla nasledujici. Holcicku vzdycky zabalila bud do zavinovacky a nebo jen tak do velke pleny nebo tenke flanelove decky tak, aby melo dite rucicky ne uplne volne, ale jakoby u telicka. Samozrejme ne uplne zesnerovat, to by se ji asi nelibilo. Kdyz jsem tenkrat u ni byla, tak byly male uz tri mesice a delala to stale. Pak ji pres to prikryla perinkou. Zkus to. Ja to chtela delat u naseho Adamka, ale ten zase nesnesl byt necim omezovany, takze to u nej neslo. Usinal ale vzdy OK. L.
Předchozí