Přidat odpověď
Je mladej, strašně opatrnej, ale první z řady, který byl ochoten připustit, že problémy mohlo spustit očkování. A to se jednalo o dobu v podstatě 4 roky zpátky. Jenže já jsem dostala, když jsem odcházela ze slovenska do ruky kartu svého dítěte, které je podle té karty až na jednu dávku MMR (kterou mu ted´ chtěli v ČR doočkovat) vlastně zaočkované a přitom dle nás rodiču dostal jen TBC a 1 dávku hexi, pak mu začaly problémy a my už ho očkovat nenechali. Pouze na jeden termín ale, který mám zapsaný, že jsme byli očkovaní mám dukaz, že jsme na Slovensku vubec nebyli a nemohlo se to 100% stát. ...to teda doktor už řešit nechtěl, my se s tím s manželem pereme, ale nevím jak se rozhodneme postupovat. Se.e mě alibismus, nebo nevím, jestli se tak doktorka mohla obohatit nebo co to má znamenat... . Tady v ČR jsem se zase setkala s tím, že mladšímu synovi byla dotorka schopná dát 3 očkování během 14 dní a do toho 2x živá vakcína) Tak to jsem teda koukala jako spadlá z višně, když mi ten její plán podávala... . Nezáleží jim na détech a nebo nemají znalosti?
Předchozí