děkuji za takové odpovědi...jsem ráda,že se najdou i lidi,kteří chápu mě...já se totiž te´d citím poškozená....samozřejmě že ten člověk to musel vědět hned jelikož,neměl zaplacenou svou ex....tady ze mě dělá polovina lidí jak sem se obohotila a čím jako???
je to děs jak se někdo muže zastávat ex....dělaj z lidí debili a maj na to nárok,jelikož náš stát jim to povoluje....kdybych si te´d já vzpoměla že sem před sedmi lety poslala špatně někam něco nebo v lepším případě si rozmyslela,že sem to vlastně platit nechtěla,nikoho by to nezajímalo
teď si tedy budu stát já za tím,že mě to taky je jedno....v životě sem nikomu nic neudělala nikde nedlužila....a to mám za to?
a jestli si ex.myslí,že jako budu držet hubu hned to zaplatim tak to se teda spletl...sice mám deprse a nervy kuli bytu....ale bránit se tedy budu......já sem nikde chybu neudělala a ani sem ji udělat nechtěla....prostě sem jen otevřela obálku kde stíálo máte konec je to zaplacený tak co jako.....a jak tady někdo psal že sem se obohatila?o co jako....a že v 19ti člověk je blbej???to jako jo ale myslím,že ex byl blbější...
já když někam budu posílat peníze částka bude 19tis tak taky nepošlu 25
)))počítat umí i muj 7miletý syn....a ex ne?
Tak ať je do prdele....každopádně díky za podporu jsem ráda,když vidím,že jsou lidi kteřá by postupovali stejně jako já...