Ahojte, moc příspěvků tu není /na rozdíl před rokem :) , ale je to pochopitelné. Mně přijde, že než se ráno proberu, už je tu večer a uspávání.
Tak napíšu aspoň nějaké informace o nás.
Belli, narozeniny proběhly v klidu, jen s námi třemi (nemáme oslavovací rodinu :/ , Velikonoce neřešíme, takže jsme byli na chatě.
Co umí: chůze, skoroběh, ale pořád mi přijde, že se kolíbá jak kačenka :) , zatleskat, zamávat, tančit, dát pusinku s jazykem
, zpívá ááááá, krásně se směje, má přední dva zuby velké, tak úsměv je nepřehlédnutelný.
Jinak zuby má protlačené všechny stoličky, už se jí rve první trojka. Vlasů moc nemá, zatím jen chmýří. Mluvit nemluví slovy, jako ukecaná je, ale má svou řeč /stejně jako Markétka, ta začala mluvit až po druhém roce/.
Přibližně kolem 13. měsíce jsem utla kojení. Bylo už jen na usnutí a jak se ho dělalo míň, už mě to bolelo, tak jsem to utnula. Nezdá se, že by chybělo, žádný řev se nekonal, na druhý den jsem ji dala do postele a usnula i bez toho. Máme rituál - zhasnout, lehnout, pohádka, spát - zatím to tak funguje i se starší, takže kolem deváté jdeme spát - a většinou se mnou
V pondělí jsme byli na přeočkování Hexy, zdá se bez reakce, jen včerejšek proběhl bez obvyklého dopoledního spaní /spává od 9 do 11, pak öd 16 do 17.30 nebo odpoledne vůbec/.
Mějte se maminky.