Ahoj,nedá mi o nepřipojit se,neboť čerstvě zkouším takovou "domácí" levnou detoxikaci s cílem, cítit se lépe a trochu při té příležitosti shodit. Mám problémy se ŠŽ, migerénama a celkově trávení (pálení žáhy atp.) už bylo naprosto neúnosné ! Z finančního hlediska a i s nedůvěrou k drahým zaručeným prostředkům jsem zatím přistoupila k tomu nejjednoduššímu co jsem si vyčetla na Netu. A asi 3-4 týdny místo snídaně každé ráno jím teď už tak 2 - 3 stroužky česneku a protože by mně to samotné zabilo tak je jím s ovocem-já konkrétně s jablkem (obyčejný jablka uskladněná přes zimu) ale zkusila jsem i horzny, taky se to dá.A teď už se cítím o hooooooooodně líp a hlavně už jsem si aspon 3 týdny nevzala jediné anacidum, veškeré žaludeční potíže jsou pryč a to si večer klidně můžu dát i topinku a přesto žáha nepálí
teď poslední dobou změnu pociťuji i na sobě, břicho nenafouklé a prostě nevím celkově se cítím mnohem líp..jako by zhuble, ale nevážím se.Jo akorát mně hodně teď behem té poslední doby bolela hlava, ale to připisuji taktéž detoxikaci.,...snad
takže to je má "levná" rada a hlavně osobní zkušenost!!!!!!!!!! Jo a je fakt že ze začátku je to docela "cítit" a než jsem si zvkyla tak to trvalo (musím hodně to zajídat ovocem ale stojí mi to za to a hlavně necpu do sebe žádnou chemii a ani finančně nás to nepoloží
(pokud teda nebude česenek časem stát třeba 500 za kilo