| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Eh, inko, ja i manzel vazime min nez v 18ti. Moje matka vazi stejne jako v 18ti, dtto moje sestra. Tchyne vazi o 30 kg vic, svagr o 40. Prumery jsou pekna vec, ale s realnym zivotem nemaji nic spolecnyho.
Moje segra ji stejne a nepribrala od 18ti ani n (ma tri deti), moje mama neji vubec, takze taky nepribira, ja s manzelem jime hooodne zdrave (ja k tomu sportuju, manzel ne), tchyne si maze na chleba sadlo a svagr sezere pulku supermarketu na posezeni.
Je to vazne v jidle, v jeho mnozstvi, mnozstvi tuku a cukru v nem a na opacny strane v energetickem vydaji. Proc by probuh nemely zrovna u lidi platit fyzikalni zakony o prijmu a vydaji energie?

Jak rikam, 14 km behu jsou TRI AVOKADA. Kdo sni na posezeni tri avokada, mel by nasledne hodinu ostrym tempem klusat po poli, aby ta avokada vyrusil. Kdo tohle dela? Skoro nikdo, proto ta epidemie tloustky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.