Přidat odpověď
Klisando, tuky potřebuješ, určitě !
Mě teda se zdá....když jsem koukla na to co jíš, že jíš asi i málo.
Poslední jídlo v 17:30 by mě zabilo, večeřím třeba až v 8 protože chodím spát tak v 11 hodin.
A to že nemáš rohlík s ničím je špatně. Já vím že tu někdo psal, že kombinovat bílkoviny a sacharidy je špatně, ale já s tím nesouhlasím. Naopak každé jídlo by mělo obsahovat obojí ! Jen ty poměry by se během dne měly měnit. Tzn ráno více sacharidů a večer naopak jen bílkoviny a sacharidů minimum.
Celozrnný rohlík ráno klidně, ale dej si k němu nějaký sýr, lučinu zkus linii, je méně tučná, nebo kousek kvalitní šunky. Ideálně bys měla snídat ovesné vločky (v jogurtu nebo kaši).
Pokud svačíš jogurt, zkus do něj ještě pár těch vloček přihodit.
Místo kousku ovoce v poledne si dej už oběd a pak odpoledne ještě svačinu, ale už zkus dát více bílkovin, takže tvaroh, nebo tuňáka na celozrnný chleba nebo na knackerbrod.
No a večeři pak trošku později, hlavně zařaď maso, kuřecí jen tak naprudko například + tu tunu zeleniny a není možné že by to nešlo.
a sladkosti si klidně můžeš dát, ale dobře vybírej. 80% a více čokoládu, ale jen 1-2 kostičky, nebo raciolky například apod.
Držím palce !
Předchozí