Berete někdo Prednison. Já beru 20 - už dobírám, ale tak skvěle se mi dýchá - bohužel vím, že se mi veškeré problémy zase bzry vrátí jak ho doberu, ale i ten měsíc normálního života stál za to. Když ho neberu tak mám neustálý stav pododný tomu jako když máte druhý den rýmu - tj. komplnetně ucpaný nos, stále tečící rýma - s tím související nemožnost vyspání, protože prostě nemohu dýchát nosem, vyschlá sliznice, před okolím vypadám jako neustále nemocná rýmová což je dost nepříjemné v práci a vysvětlovat že je to neustálý stav mě fakt vadí...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.