Přidat odpověď
Balcirko ono je to dost provázené v těle, jsem napropstý laik, začala jsem se o takové věci zajímat, protože mám také nějaké zdravotní problémy. Našla jsem si doktora - klasického doktora, který se věnuje i alternativní medicíně, m.j. reflexním masážím, na které docházím . Mám tedy za sebou i nějaké léčitele, ale to mi moc nevyhovovalo, je jedno proč, tohle je doktor s medicínským vzděláním.
Zjednodušeně - oslabené ledviny předávají více své práce na játra, která jsou tím pádem přetížená , nestíhají čistit tělo, tělo se hlásí různými příznaky, že je něco v nepořádku - člověk spolkne pilulku - zatíží ledviny a játra ...
prosím vám neberte to nikdo jako návod, jak se zbavit všech nemocí mávnutím kouzelnýho proutku , ale jako možnost k zamyšlení.
na játra je dobrý benedikt lékařský, smetanka lékařská, ostropestřec mariánský, přírodní vitamín C, vitamin E , beta-karoten, které podporují správné jaterní funkce, zasahují příznivě do metabolizmu jaterních buněk , prostě posilují.
taky to chce tedy zdravě jíst, nekouřit, dá se třeba naučit hluboké dýchání k lepšímu okysličování( nevím, jak u astmatiků, to jsem nikdy nezkoumala)
jako nemyslete, že mě neštve, že si pomalu nemůžu dát husu a navrch kafe a sladkou buchtu k tomu, jak se běžně dělá, ale jak bych to udělala, tak se to okamžitě projeví. Že někdo kouří a cpe se špekem a druhý jí pohanku a je víc nemovný než ten první, ale co už, člověk musí vycházet z toho, co mu jeho tělo dovolí.
Předchozí