Děkuji
Máš pravdu, zelenina bude pro mě nejlepší řešení. Přes zimu jí bylo o dost méně, ani ta chuť nebyla. Ten nadbytek mléčných výrobků je u mě spjat s tím stresem - mám to tak spoustu let. Prostě ve stresovém období je jím na kila
Vím, že to není ideální, bohužel mne fakt trošku uklidňovaly... Kávu nepiju, alkohol nepiju, nekouřím, s antidepresivy nemám dobrou zkušenost, takže je neužívám. A v tom uplynulém období plném stresu a bolesti jsem neměla sílu ty mléčné výrobky nějak hlídat a omezovat. A ani jsem si nekupovala ty nízkotučné...
Co se týče sacharidů - tohle je u mě zvyk daný výchovou... Jako venkovská rodina jsme jedli nejvíce chleba a další pečivo, brambory a rýži. Maso většinou jen v neděli. Z dalších bílkovin hlavně vejce a sýry... Ale přestože jsme jedli tohle, tak dokud jsme se dost hýbali a neměli tolik stresu, byli jsme všichni, až na výjimky, štíhlí a zdraví...