Já mám pylovou alergii od cca 2 let a od 15ti diagnostikované astma.Jsem teda prase pacient a léky beru vždycky až při potížích jinak bych je musela brát včetně foukadel cca od konce ledna do konce října.Mě spíš zaráží,že většina zde "vyléčila" alergii a astma nebraním léků.To mi přijde poněkud zvláštní.Buď teda byla nemoc špatně diagnostikována anebo se dějou zázraky,páč já si nevzít při potížích léky a nefouknout si tak jsem kaput.Ten pocit když se člověk nemůže pořádně nadechnout a vydechnout je strašnej.A že mám za svojí 30 letou kariéru alergika vyzkoušeno všechno-přes medicínu,homeopatii,různé léčitele a čínskou medicínu.A vždycky jsem se vrátila ke klasické medicíně.
Zakladatelce bych možná doporučila vyšetření u jiného alergologa aby měla dva závěry k posouzení.Ale té spirometrii bych věřila ta není o tom,že nevytrénované plíce nenafoukaj......to by se pak nedělala i malým dětem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.