Přidat odpověď
Já jako malá holka jsem se porvala před barákem s jinou, která okopávala mladší děti /my dvě jsme byli nastejno/. Ona prohrála a pak si byla stěžovat mamince, ta si mě našla i se svou dcerou, drapla mě, abych se nemohla hýbat a bránit a ta její dcera mě dala 2 facky - prý za to, že jsem ji bila. Taky se nezeptala na důvod. Tehdy mě to dost dostalo, seděla jsem na boku baráku a bulela, až přišli kluci a když zjistili, co se stalo, tak prej - proč jí nenabančíš a na mámu si dej bacha. Tak když přišla ven, chytla jsem ji a a před barákem vrátila ty 2 facky. Našim jsem to řekla a ti mě podrželi, když chtěla maminka odvetu.
A na druhou stranu - jako máma jsem podobně zakročila na obranu své dcery, kterou šikanovali ve škole, ona ze školy odešla a učitelka měla hemzy, že si dotyční mysleli, že teď už můžou beztrestně. Někde venku na ni 2 kluci přišli, mlátili ji, ona přiběhla domů celá vyšoklá a vystresovaná. Poslala jsem ji ven a zpoza rohu se dívala, co se bude dít. Okamžitě se na ni vrhli. Já vylítla, kluci vykulení, že ani nestačili utéct, chytla jsem je oba a dcera každému musela uštědřit 2 facky - moc se jí do toho nechtělo. Klukům jsem vysvětlila za co a ještě jim popsala, co se stane příště. Maminka jednoho na mě ječela z balkonu, že si na mě dojde, tak jsem řekla, že prosím a čekala jsem - tehdy jsem byla tak vytočená, že jak by na mě zaúčtočila, seřezala bych ji. Od tý doby si na dceru nikdo nedovolil.
Předchozí