Já mám pro kluky tedy také na léto Keeny, ale pokud boty do 600 Kč, mi přišly moc fajn tuty: http://www.sportisimo .cz/new-balance/kd554-junior/23163/ Jsou lehoučké a syn si je hodně chválí. Tedy nemáme je odzkoušené do hor, koupila jsem je loni v podstatě omylem, když jsem sháněla přezuvky do školy, ale za tu cenu mi přijdou opravdu dobré a určitě by vydržely větší zátěž, než jako přezuvky... Sandálky z Mimibazaru neznám, tak to neporadím...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.