| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nemohu zde vypsat základní fakta (díky kterým má můj problém mnohem větší rozměr), ale i tak bych ráda slyšela vaše příběhy a pokračování vztahu po nevěře..
Také si nežádám přílišné hodnocení mé osoby, dobře vím, v čem já klamu sebe i ostatní..
Nyní již ve zkratce: Jsou tomu přesně 4 roky, co jsme započali náš vztah. Byla jsem "sbalena", nějakou dobu rozmýšlela, zda do vztahu jít. Bylo to krásné, bláznivé, obohacující. Po nějaké době ta vášeň přirozeně vyprchala, vztah pokračoval, z jeho strany byl mnohem intenzivnější než z mé (dělala jsem v té době spoustu chyb, byla si jistá jeho láskou, která opravdu byla..snad po celé 3 roky..). U mě došlo po 3 letech k úpadku, strnulost, nezájem, nechuť (přesto jsem ho měla pořád ráda..). Jak už to chodí, našel si někoho jiného (prý aby zapomněl, aby začal zase žít..). V tu chvíli jsem si uvědomila, že ho opravdu miluji, že bez něj nejsem šťastná (nebo jsem jen nechtěla, aby patřil někomu jinému..?)..nastalo půlroční období vysvětlování, povídání, opětovného vyznání lásky (bohužel i sexu s oběma). Sbíral odvahu se rozejít, rozešli se a my začli po půlroční pauze "znovu" (leden).
Problém je v tom, že to není ono. Neočekávala jsem, že vše bude jako dříve, šla jsem do toho s tím, že to bude těžká práce, kterou možná sama nezvládnu, že ta šance na plnohodnotný vztah je malá. Přesto se tím už cca 3 měsíce trápím, zatímco já opravdu jsem ochotna nabídnout takřka vše, z jeho strany je to již jiné, je to markantní. Nebyla jsem nikdy tak nešťastná jako v poslední době, ale nemám sílu vztah ukončit. Poslední dobou jsem párkrát vybuchla, dočkala jsem se buď mlčení, nebo vysvětlování..o víkendu jsem byla rozhodnutá vztah ukončit, ale nepovedlo se (má mě rád, nechce o mě přijít atd.).
Mám to brát jen jako přirozený vývoj vztahu po nevěře? Jak dlouho pak může trvat, než se dají věci relativně do normálu? Nebo to mám brát tak, že sice mu na mě záleží, ale už zjistil, že je schopen žít i s někým jiným...s někým, s kým je to MNOHEM jednodušší (vzhledem k současné situaci, mé, je). Nebo už došlo prostě k vyhoření vztahu?
Děkuji za jakékoli názory, potřebuji si sama pár věcí ujasnit a doufám, že zde naleznu něco, co mě samou nenapadlo..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.