Byla jsem v reprofitu v Brně. Dohromady i s dobou stávenou v čekárně, jsem odcházela po cca půl hodině.
Nechala jsem si konizaci dělat v lokálním umrtvení, shodli jsme se s doktorem, že si navzájem ušetříme čas. I po zákroku jsem se sním bavila, že narkoza je na takový zákrok naprosto zbytečná.
Ale podle jeho slov jsem byla vyjímka.
A průběh - nebolelo to naprosto vůbec. Ani injekci na umrtvení jsem necítila. Jen se mi motala hlava z těch světel na sále, to bylo jediné negativum. I následující dny byly bez bolesti, bez komplikací, až jsem si říkala, jestli jsem na nějaké operaci vůbec byla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.