Libiku,
asi tě hrozně zklamu, ale já fakt neobjíždím na kole s termoskou prostitutky na E55, abych byla dostatečně dekadentní a cool a pak měla co vyprávět "konzervám" na Rodině.
Celý fór je v tom, že nelustruji lidi ve svém okolí a pokud je pro mne někdo kamarád/kamarádka, je mi dost jedno, jestli prodává tělo za úplatu přímo nebo nepřímo. To jejich hodnotu v mých očích nemění. Ano, já bych to třeba dělat nemohla, stejně jako bych nemohla dělat x věcí, které jsou pokládány za "normálnější" - jenže na tom, co bych já mohla nebo nemohla svět nestojí a nikdo se z toho neposere. To jsou čistě moje hranice a každý má právo mít je někde jinde. Pokud budu mít kamarádku, která je fajn, hodná, chytrá, příjemná, cítím se s ní dobře a tahle kamarádka se ve svém volném čase věnuje prostituci, je to její věc a moje zbytečná starost. Nevybírám si přátele podle povolání, ale podle charakteru.
Že je sex platidlo je přirozená věc, on je platidlo dokonce i v tom monogamním vztahu; ale jak jsem tu psala x krát, pro mne osobně (aniž bych komukoli upírala právo "mít to jinak") jsou ve vztahu daleko podstatnější věci než úplná monogamie. Tím neříkám, že to není IDEÁL. Jenže život není ideální. Proto bych neodvrhla od stolu a lože chlapa, který by jinak ve všech směrech splňoval to, co od vztahu očekávám jen proto, že si jde zaskotačit s prostitutkou. Na druhé straně bych zase byla ochotná odvrhnout ho proto, že trápí zvířata, i kdyby byl monogamní až na půdu. Každý jsme prostě nějaký.