Zatím máme jenom jeho,ale druhé na cestě. Ve školce se hodně vylepšil,ale oproti ostatním dětem to je hrůza. Taky tam máme jednu učitelku,která mě pořád upozorňovala na to,že neumí to a to a furt dokola. No já jsem ji pak už řekla,že on to všechno umí,ale nechce to dělat a dala pokoj. Mě to vadí,že to neumí,ale co s tím mám dělat? Řezat ho za to?-no to v žádném případě a nikam by to nevedlo. Kamarádky holka-necelé 2 roky se taky pěkně obléká a chce se oblékat,ale toho našeho k tomu zkrátka nedonutím dobrovolně. No snad se to naučí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.