Ještě jsem si vzpomněla na jednu věc co mě docela rozesmála. Je tomu asi tak 14 dní kdy jsem přišla pro syna do školky a nejenom,že měl punčochy naruby a ještě zadkem dopředu a ponožky naruby a s patou nahoru,ale pod těma punčochama měl nechané kalhoty od pyžama-zkrátka ve školce se vyspal a pak se takhle ustrojil-on to vůbec neřeší. Jen mě na tom trochu zarazilo to,že to pyžamo neměl pod těma punčochama vůbec smuchlané-asi mu s tím někdo pomáhal. Nedivte se,že píšu,že měl punčocháče a ponožky,ale on měl ty punčochy jen ke kotníkům-bez paty,proto k tomu ty ponožky. No tak takhle my to máme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.