| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo,
to ano. Mně totiž nevadilo jezdit na tu chatu. Tam jsem jezdila ráda. Vadilo mi, že se tam jezdí pořád a nejezdí se nikam jinam. Ale hlavně mi vadilo, že dotyčný pořád jen lítá a maká (i tam se jezdilo pracovat) a nedbá na to, že na tom není zdravotně nejlíp. Což se bohužel záhy ukázalo jako velmi dobré doporučení, protože teď je po složité operaci srdce. Dva roky jsem mu říkala, že je to pitomost, takhle se štvát, aby si zašel aspoň na masáž, zajel do lázní, abychom jeli na dovolenou... ne, práce byla na prvním místě, někam se pojede, až bude všechno hotovo. Jenže ono by nikdy nebylo všechno hotovo a ani nebude.
Ten poslední rok jsem to víceméně vzdala a dělala si také vlastní program, jenže to zas vadilo jemu, že dávám přednost výletu ke kamarádce před ním...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.