| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Xantipo,
ale oni někteří třeba jsou schopni, ale potřebují k sobě jiný protějšek. Psala jsem tu, že s oběma mými ex by se za cenu nátlaku fungovat dalo. Jenže já ten nátlak nezvládám, resp. nechci vztah, založený na tom, že ten druhý něco udělá jen proto, že je k tomu přinucen - ať už citovým vydíráním nebo nějakými "trucpodniky". Psala to tu např. Raduna - když na manžela řve, tak se sebere a jde udělat to, co je potřeba. Jenže jsou lidé, které řvát nebaví.
Můj exmanžel je např. z rodiny, kdy se poslouchala maminka, "aby byl klid". Je zvyklý na tomto principu fungovat. Pokud bych se chovala jako jeho maminka, taky by to udělal. Ale to já právě nechci. To znamená, že se k sobě naprosto nehodíme, neboť on pro svou "funkčnost" potřebuje právě ten dominantní, nekompromisní typ a to já nejsem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.