| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Aky,
ani jsem tě nepodezírala, že bys to myslela zle.
Jen si zkrátka každá pod tím pojmem představujeme něco jiného.
Podívej, ke mně se oba ex chovali minimálně "slušně". Já si nenechám moc líbit. Kolikrát když tady čtu, v čem všem lidi žijí, tak si připadám jako rozmazlená princezna, která neví roupama co by. Protože mně by opravdu stačila jedna nadávka, aby se mi chlap totálně a navždycky zhnusil.
Podle mne to, v čem vidíš nedostatek sebeúcty je pouhá racionalita. Všichni např. víme, že internetové seznamky jsou plné nabídek od ženatých chlapů, kteří si hledají bokovky. A ti chlapi někde mají ženy, které dlouho netuší nic a někdy to netuší do smrti. Stejně tak víme, že existují nevěstince a že do nich muži chodí. I můj velice slušný a konzervativní přítel přiznal, že tam jednou s kamarády skončili po nějakém flámu, ale "nic nebylo, protože to tam bylo drahý". Já si prostě nenalhávám, že se takové věci NEDĚJÍ. Jistě bych byla ráda, kdyby se neděly mně, ale že se to stane prostě nelze vyloučit. Tak to beru věcně. To není o sebeúctě, to je o pragmatismu. Vím, že mi vadí paralelní vztah, vím, že mi vadí sprostota, násilí, ponižování, lež... možná mi vadí víc věcí než běžné manželce, které vadí nevěstinec. :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.