| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

teda holky, vy máte šikovné dětičky, jedlíky i pohybově ~R^ Vrátík zatím nechce kromě mého mlíčka nic jíst, poctivě každý den zkoušíme a ono se to nějak časem poddá. Jen vodu z lahvičky má rád a už snědl pár křupínků. A stále hrozně špatně spí. Nejradši by se pořád nosil a jak mě chvíli nevidí, tak řve. Náčenko, z pádů mám hrůzu, Vráťa se nesmí minimálně tři měsíce uhodit do hlavičky, tak ho hlídám jak ostříž a má polstrovaný svět.

Byli jsme s klukama pár dní u našich, pomáhala jsem bráchovi s otázkami na maturitu a naši hlídali kluky. Ale máma se už dala slyšet, že to bylo na ně moc náročné a ať s tím do budoucna nepočítám. Vyčetla mi, že jsme si nepořídili děti dříve, že by na ně měli víc energie. No jako by nevěděla, jak dlouho jsme se snažili ~q~ ~n~ Jindříšek k nim jezdí hrozně rád, ale já na to nemám fakt už nervy, matka mi vyčítá kde co. Bydlíme moc daleko, mám vystudované špatné školy ... Ona tedy na mě nekřičí, nehádáme se, jen to jakoby mezi řečí a s úsměvem komentuje. Jsem nějaká špatná z toho

V sobotu máme vítání občánků. A jestli bude přijatelné počasí, tak jsou tu závody na kolech pro děti. A v neděli mají se školkou vystoupení ke dni matek, tak se těším. Vypadá to na pěkný víkend.

Mobulko ~6~~;((~;((~;((

Hrošíku, igráčci jsou u nás taky in :-) doufám, že je ti líp. Taky jsem na všechno sama, tak si umím představit, jak ti je ~6~

Tak my odcházíme na kontrolu a dostaneme první Hexu konečně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.